Made by Gon

Gonny van de Stadt

Vanuit een maritieme en kunstzinnige achtergrond is Gon (Gonny van de Stadt) constant op zoek naar nieuwe ideeën: producten met een origineel en stoer karakter geïnspireerd door de watersport. Degelijkheid, puurheid, originaliteit, functionaliteit en uitstraling zijn kenmerkend voor de producten die Gon eigenhandig maakt.

Leuke gadgets, fraai om te zien, handig in gebruik en een origineel cadeau voor zowel man als vrouw.

Genieten in de natuur is voor mij het heerlijkste wat er is. Dat geeft mij energie en een positief gevoel wanneer ik tevreden ben over mijn product en een ander er blij mee kan maken.

Van niets iets maken en genieten buiten in de natuur en op het water dat is voor mij het heerlijkste wat er is.

Gon is regelmatig te vinden op sfeermarkten zoals de: Sundaymarket, Westergasfabriek in Amsterdam of op de Museum Market (designer’s market) Museumplein Amsterdam. Voor exacte data graag contacten via “contact”.

Eigen ontwerp

Om een cadeau nog persoonlijker te maken is het mogelijk je “Gon-product” te laten bedrukken met een naam of korte tekst (letterhoogte 150 mm tot 12 letters of letterhoogte 300 mm tot 7 letters) voor 10 euro extra kosten. Een logo is ook mogelijk maar: ontwerp en kosten in overleg. Geef graag uw wensen aan op het contactformulier van de website.