Nieuws april 2023

2022 stond in het teken van verhuizen naar Breda en het verzenden van bestellingen via de webshop. 

Bij Gon bestel je producten die in eigen atelier gemaakt worden van reststukken leer en canvas. Daardoor is het verantwoord shoppen bij Gon in deze tijd van bewustwording om beter om te gaan met onze planeet.

Het blijkt dat  bestaande klanten de originele canvas Gon-tas, verkrijgbaar in meerdere maten (klein, middel groot, groot en extra groot) vaker nabestellen. Dit is niet omdat de tas, die vaak al jaren intensief als boodschappentas gebruikt wordt, versleten is …… Nee dit is vaak om cadeau te willen geven of de tassen ook te gebruiken voor andere doeleinden zoals vakantietas, strandtas of fietstas. Kortom de tas is nog steeds een bestseller!

Wist je dat je bij Gon ook leuke kleine cadeautjes kan scoren? Denk dan aan de sleutelhanger voor iemand met een nieuw huis of aan de honden halsband voor iemand met een nieuwe hond!

In 2023 zijn er 2 nieuwe tassen (de elegante damestas klein en de elegante damestas groot) opgenomen in het assortiment: een klein, licht tasje voor basisspullen zoals een mobiel en sleutels en een iets groter model waar iets meer in kan en dat is verfraaid met een hengsel zodat het ook elegant gedragen kan worden. Gon blijft zoeken naar nieuwe mogelijkheden en past haar ontwerpen daar op aan.

Omdat alles in eigen atelier bedacht en gemaakt wordt, kunnen we in overleg bestaande tassen aanpassen met andere kleuren, draagriemen van stof of band zodat de tassen heel persoonlijk en origineel zijn.

Read more +

Nieuws maart 2021

Een fijn atelier aan huis is het mooiste wat er is voor GON! Heerlijk om alle producten met zorg te ontwerpen, te maken, in te pakken en op te sturen en dan uiteindelijk zien dat klanten er blij mee zijn! Zo kan GON nog jaren verder en blijft ze iedere dag dankbaar voor alle bestellingen!

atelier 2

Read more +

Nieuws mei 2020

In deze tijd shoppen we meer online. GON heeft leuke gadgets voor zachte prijsjes, denk bijvoorbeeld aan de sleutelhangers, wijnkoelers en kookschorten. Het is ook mogelijk om cadeaus op te sturen! Stuur dan graag uw wens in via contact.

Read more +

Maart 2019

Om volledig op de hoogte te blijven van markten en nieuwe producten kun je Gon volgen via Instagram en Facebook! De allernieuwste modellen vind je wellicht sneller hier!
De leren tassen zijn altijd aan te passen qua kleur, afmeting, sluiting, hengsels of vakken. Dit wel in nauw overleg! Prijzen zullen dan vanzelfsprekend iets aangepast worden. Aangezien leer een natuur product is, en iedere huid uniek is, kan de kleur soms iets variëren afhankelijk van wat er bij de groothandel voorradig is.
De voering van de gevoerde leren tassen is canvas.

Read more +

Leren Tassen

Vanaf 2017 is Gon begonnen met het maken van leren tassen, tassen die in de lijn liggen van de overige GON producten: stoer, praktisch en stijlvol. Enkele modellen zijn al op de webshop te vinden zoals de attache-tas voor laptop of papieren/documentatie, de heuptas en de stoere handtas met ritsen of in eenvoudige uitvoering. Aangezien leer een natuur product is en alle tassen met de hand gemaakt worden, is het wel zo dat bij bestelling het leer voorradig moet zijn en dat de levertijd iets langer is.

Read more +

Laatste publicaties

Publicatie: Ontdek nr 8-2014
Telegraaf/ Vaarkrant: 17/5/2014 (zie bijlage)
Landleven nr. 7/2014
Programmablad Sneekweek 2014

Sunday Market: Gon was er bij begin april op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.

Read more +

Nieuwe webshop

Snel en gemakkelijk vanuit huis een origineel cadeau regelen voor iemand of gewoon voor jezelf? Dit kan tegenwoordig eenvoudig met de nieuwe web-shop van Gon die vanaf januari 2014 van start is gegaan. Gon ontwikkelt zich verder en probeert in de lijn van de klant te denken. Blader door de site, ervaar en bestel eventueel uw gadgets via online betaling.

Read more +

12