Nieuws maart 2021

Een fijn atelier aan huis is het mooiste wat er is voor GON! Heerlijk om alle producten met zorg te ontwerpen, te maken, in te pakken en op te sturen en dan uiteindelijk zien dat klanten er blij mee zijn! Zo kan GON nog jaren verder en blijft ze iedere dag dankbaar voor alle bestellingen!

atelier 2

Read more +

Nieuws mei 2020

In deze tijd shoppen we meer online. GON heeft leuke gadgets voor zachte prijsjes, denk bijvoorbeeld aan de sleutelhangers, wijnkoelers en kookschorten. Het is ook mogelijk om cadeaus op te sturen! Stuur dan graag uw wens in via contact.

Read more +

Maart 2019

Om volledig op de hoogte te blijven van markten en nieuwe producten kun je Gon volgen via Instagram en Facebook! De allernieuwste modellen vind je wellicht sneller hier!
De leren tassen zijn altijd aan te passen qua kleur, afmeting, sluiting, hengsels of vakken. Dit wel in nauw overleg! Prijzen zullen dan vanzelfsprekend iets aangepast worden. Aangezien leer een natuur product is, en iedere huid uniek is, kan de kleur soms iets variëren afhankelijk van wat er bij de groothandel voorradig is.
De voering van de gevoerde leren tassen is canvas.

Read more +

Leren Tassen

Vanaf 2017 is Gon begonnen met het maken van leren tassen, tassen die in de lijn liggen van de overige GON producten: stoer, praktisch en stijlvol. Enkele modellen zijn al op de webshop te vinden zoals de attache-tas voor laptop of papieren/documentatie, de heuptas en de stoere handtas met ritsen of in eenvoudige uitvoering. Aangezien leer een natuur product is en alle tassen met de hand gemaakt worden, is het wel zo dat bij bestelling het leer voorradig moet zijn en dat de levertijd iets langer is.

Read more +

Laatste publicaties

Publicatie: Ontdek nr 8-2014
Telegraaf/ Vaarkrant: 17/5/2014 (zie bijlage)
Landleven nr. 7/2014
Programmablad Sneekweek 2014

Sunday Market: Gon was er bij begin april op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam.

Read more +

Nieuwe webshop

Snel en gemakkelijk vanuit huis een origineel cadeau regelen voor iemand of gewoon voor jezelf? Dit kan tegenwoordig eenvoudig met de nieuwe web-shop van Gon die vanaf januari 2014 van start is gegaan. Gon ontwikkelt zich verder en probeert in de lijn van de klant te denken. Blader door de site, ervaar en bestel eventueel uw gadgets via online betaling.

Read more +

Publicatie in de Telegraaf

De Telegraaf publiceerde in februari 2013 in de Vaarkrant een artikel over de canvas tassen van Gon. Dit heeft veel bestellingen en leuke en tevreden reacties opgeleverd.

Read more +

12